16:00

10.10.18

1168

0

3

0

Борисов се възмутил пред дипломати, че са се поддали на фалшиви внушения

от редактори |

Борисов се възмутил пред дипломати, че са се поддали на фалшиви внушения

Без коментари приключи срещата на министър-председателя с посланиците в МС, която продължи около час, съобщи бТВ. „Не ви се сърдя, но съм учуден как вие се поддадохте на едни фалшиви внушения", така се е обърнал премиерът към дипломатите.

Премиерът Бойко Борисов покани всички посланици в министерския съвет, за да изрази пред тях недоволството си от негативните коментари от чужди политици и медии към България по отношение на убийството на Виктория Маринова.

Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министърът на вътрешните работи Младен Маринов са представили всички детайли по криминалното разследване за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе. Борисов е заявил, че е очаквал от чуждите посланици и медии да се обадят и попитат в МС за подробности по случая, преди да публикуват позиции и коментари за убийството, но до момента няма нито едно обаждане.

От снощи представители на ЕНП се опитват да се свържат с премиера, но той отказва разговори с тях до 17 октомври, когато ще се проведе срещата на ЕНП преди Европейския съвет. На него ще се представят кандидатите за председатели на ЕК след изборите догодина.
www.standartnews.com © всички права запазени